Koninklijke Orkestvereeniging Symphonia

Reageer op deze website

Uw naam
Uw reactie
Controlevraag twee-en-zeventigduizend vijfhonderd vijf-en-veertig

Typ het uitgeschreven getal in cijfers. Deze vraag wordt u gesteld om zeker te stellen dat dit formulier niet wordt misbruikt door spammers.
 

Reacties van bezoekers

meld misbruik 37 reacties
Dick Moens  (27 mei 2010)
Symphonia maakt prominent deel uit van mijn jeugdherinneringen. Ik heb (vanuit Frankrijk waar ik woon) met heel veel plezier en emotie de naam van mijn grootvader, Paul Wefers Bettink (voormalig 1e Concertmeester), en van mijn moeder, Teautie Moens-Wefers Bettink (soliste, concert van 28 April 1958) teruggevonden. Hartelijk dank voor uw prachtige website. - Dick Moens.
Han Kapaan  (27 februari 2010)
Beste meneer Jansen,
geweldig dat u mij onlangs opmerkzaam maakte van de website met de geschiedenis van KOV Symphonia. De website ziet er zeer goed uit. Mijn complimenten !!!!
Ik bewaar aan het orkest hele goede herinneringen.
Regelmatig mocht ik, als hoboïst, invallen. De dirigent was toen Henk Briër.
Ik was bijna vergeten dat ik in 1973, wat gaat de tijd toch snel, het hoboconcert van Von Dittersdorf met uw orkest mocht spelen.
Met vriendelijke groet,
Han Kapaan
Regina Ederveen  (13 januari 2010)
Beste mevrouw Sperling,

Heel hartelijk dank voor de cd met het hoog-resolutie programma uit 1918 dat ik bij de post ontving.
Daar ben ik heel blij mee!
En wat een geweldige aanvulling om ook nog te verwijzen naar de pagina's 29 en 34 van ''geschiedenis'' op de website.
Rosa Spier was een fenomeen, en dat bewijst wel dat ze in mei 1912 (ze was toen 20 jaar) al uit haar hoofd de Danses van Debussy speelde,
om de situatie in Parijs te redden.
Dit was ook nieuwe informatie voor mij, en ik ben daar zeer blij mee!

Ik wens u succes verder met uw prachtige website, over niet meer bestaande amateurorkesten zijn niet zo veel goede, prachtig verzorgde websites als deze.
Daar zit veel liefde achter!

Met groet,
Regina Ederveen - harpiste
www.reginaederveen.nl
Jopie Onder de Linden  (1 september 2009)
Vele goede herinneringen komen weer boven na het bekijken van deze prachtige website! Wat een muziekplezier heeft Symphonia opgeleverd en wat een genot om hier nog kennis van te kunnen nemen. Bedankt!
marjolijn holslag-wedemeijer  (16 maart 2009)
Wat een geweldig monnikenwerk moet het geweest zijn om alles uit te zoeken! Het is een fantastische side geworden, geschreven met gevoel voor humor en het geeft een goede kijk op de tijden en maatschappelijke veranderingen die het orkest allemaal heeft ondergaan. Hier is echt met veel liefde voor het wel en wee van het orkest aan gewerkt. Ook hartelijk dank voor het sturen van een gedeelte aan de oudleden dat leest toch iets makkelijker. Mijn complimenten voor de makers van dit interessante werk!
Hartelijke groeten.
Ries Jansen  (30 januari 2009)
Wat leuk om tweemaal mijn naam op uw website terug te vinden. December 1966 als solist met mijn zus Joke in het concert van Vivaldi voor 2 trompetten. Twintig jaar later een foto, waarbij ik als wethouder van Rotterdam in 1986 uw bestuur heb ontvangen. In de tussenperiode ben ik nog wel eens ingevallen als trompettist bij uw concerten in de Doelen. Jammer,dat het allemaal voorbij is. Overigens niet in het openbaar bestuur, want ik ben nog steeds burgemeester van Krimpen a/d IJssel. Complimenten voor de mooie uitgave en de geweldige website. Ries Jansen
Ginus Aalderink  (28 januari 2009)
Graag wil ik het (oud) bestuur laten weten dat ik het erg op prijs heb gesteld als "veeljarig assistent" een brief te hebben ontvangen met het bericht omtrent het bestaan van deze site. En wát voor een site: alle lof voor de samenstellers en makers.
Het was voor mij een eer en genoegen bijna vijfentwinrig jaar-naast Piet Jansse-de plaats van trombonist te hebben mogen innemen.
karla hendriks  (27 januari 2009)
Mooie website met leuke herinneringen! Jammer dat dit authentieke rotterdamse orkest niet meer bestaat, ik vond het er altijd erg gezellig en leerzaam. Wat de jeugd c.q. toekomst betreft: mijn kleinzonen spelen nu jazzimprovisaties op acoustische gitaar en keyboard, weliswaar met veel plezier, maar geen altviool! Vriendelijke groeten aan allen. Karla.
Istvan Szabo  (14 december 2008)
Erg mooi! Het brengt veel herinneringen naar boven. Zullen strijkers nog werkeloos rondlopen, kan ik Kamerorkest Touché aanbevelen. Het was een mooie tijd, jammer dat het heeft opgehouden te bestaan.
Evalien Maan  (30 oktober 2008)
Mooi verzorgde website. Mijn complimenten voor de makers.
naar boven