Koninklijke Orkestvereeniging Symphonia

Reageer op deze website

Uw naam
Uw reactie
Controlevraag zes-en-negentigduizend achthonderd negen-en-tachtig

Typ het uitgeschreven getal in cijfers. Deze vraag wordt u gesteld om zeker te stellen dat dit formulier niet wordt misbruikt door spammers.
 

Reacties van bezoekers

meld misbruik 35 reacties
Tiny Vollemans  (25 oktober 2017)
Ik zat vandaag naast een aardige meneer tijdens het lunchconcert in de Doelen. Hij vertelde mij enthousiast over 'zijn' orkest waarin hij als trombonist had gespeeld en attendeerde mij op de website. Bedankt!
Seven van Coolblue Rotterdam  (24 augustus 2017)
Wat een mooie, interessante website! Leuk om de geschiedenis te zien van dit bijzondere orkest!
Jaap Everwijn  (18 april 2017)
Bij toeval stuitte ik op deze website.
Heb bijzondere herinneringen aan de Koninklijke..
Was destijds tweede trompettist in de jaren zestig..en moet nog steeds aan Symphonia denken wanneer ik bijvoorbeeld de Zwaan van Tuonela hoor.
Het debuut als solist van Roelof van Driesten was ook bijzonder.
Dankzij Symphonia heb ik Ries Jansen en zijn zus Joke leren kennen, waarmee ik tot en met 1978 heb gemusiceerd in de ook inmiddels opgeheven Brass Band Rotterdam.
Wat heeft Piet een prachtig stuk werk verricht..
Jaap Everwijn, Zierikzee
S. Robbers  (7 december 2014)
Mooi werk, deze website.
Hartelijke groeten,
Sylvana, tromboniste bij de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH)
F.H.Huibregtsen  (6 juni 2014)
Zeer emotionerend om na 52 jaar je vader weer Cesar Franck te horen spelen. Ik was er toen uiteraard ook bij, maar had dit stuk natuurlijk thuis al tot vervelens toe gehoord. Maar nu was het heerlijk om zo iets yr horen
Tom Giliam  (20 juni 2013)
Ik stuitte bij toeval op uw site omdat mijn moeder, Janny Giliam-Mes, overleden in 1972, als Tweede violiste deel uitmaakte van Symphonia.
Zij speelde vaak samen met Hans Vles en Koos van Donselaar. Als kind(eren) waren wij door haar enthousiasme zeer betrokken. Ik herinner mij nog namen als -> Stuhlemeijer, de vioolbouwer Lichtenauer, (van?)Persie (paukenist) en vd Pols. Voor het goede doel werd georkestreerd voor Simavi, zo herinner ik mij. Wie weet nog meer in de periode tot begin zeventiger jaren...? Dank bij voorbaat!
Mijn email is: t.giliam@casema.nl
Wim Lichtenauer  (27 januari 2013)
Aan Rob Wijnands.
Ik kom deze pagina volkomen per ongeluk tegen en
vind het leuk dat iemand zich mijn vader kan herinneren.
Ja, hij viel vaak in slaap.
Sandra de Rijk  (29 augustus 2012)
Wat fijn om te zien dat er zoveel aandacht is voor een rijke geschiedenis als de uwe. Complimenten, en gelukkig blijft het bewaard.
Dick Moens  (27 mei 2010)
Symphonia maakt prominent deel uit van mijn jeugdherinneringen. Ik heb (vanuit Frankrijk waar ik woon) met heel veel plezier en emotie de naam van mijn grootvader, Paul Wefers Bettink (voormalig 1e Concertmeester), en van mijn moeder, Teautie Moens-Wefers Bettink (soliste, concert van 28 April 1958) teruggevonden. Hartelijk dank voor uw prachtige website. - Dick Moens.
Han Kapaan  (27 februari 2010)
Beste meneer Jansen,
geweldig dat u mij onlangs opmerkzaam maakte van de website met de geschiedenis van KOV Symphonia. De website ziet er zeer goed uit. Mijn complimenten !!!!
Ik bewaar aan het orkest hele goede herinneringen.
Regelmatig mocht ik, als hoboïst, invallen. De dirigent was toen Henk Briër.
Ik was bijna vergeten dat ik in 1973, wat gaat de tijd toch snel, het hoboconcert van Von Dittersdorf met uw orkest mocht spelen.
Met vriendelijke groet,
Han Kapaan
 | volgende >
naar boven