Koninklijke Orkestvereeniging Symphonia

Reageer op deze website

Uw naam
Uw reactie
Controlevraag negen-en-twintigduizend vijfhonderd zes-en-vijftig

Typ het uitgeschreven getal in cijfers. Deze vraag wordt u gesteld om zeker te stellen dat dit formulier niet wordt misbruikt door spammers.
 

Reacties van bezoekers

meld misbruik 36 reacties
Paula Sperling-Herwig  (6 oktober 2008)
Graag verzoek ik u namens de oud-bestuursleden uw reactie in ons gastenboek te zetten. Wij zijn erg benieuwd wat u van onze site vindt.
Jan van Borselen  (26 augustus 2008)
Prachtige informatie over een amateurorkest, dat naar ik hoop nog eens een wederoprichting mag beleven. Vooral de presentatie in een groot aantal thema's spreekt aan en leest gemakkelijk weg. Een aparte manier om toch het hele verhaal snel over het voetlicht te brengen. Complimenten voor de makers.
Rolf Bartels  (30 juni 2008)
Beste Carine Alders, leuk dat jij ook zo enthousiast bent over deze website! In het colofon staat het mailadres van contactpersoon Paula Sperling-Herwig.
Bram Straver  (26 juni 2008)
Maandagmiddag opzoek naar iets in Rijsoord "niet te vinden" he daar zit iemand op een bankje bij het water in de zon misschien dat hij het weet waar het is.
En ja hij wist het, de meneer is P.A. Jansse we hebben meer dan 2 uur zitten praten over van alles en nog wat de tijd ging vlug.
Over de oorlog,het leven en over KOV ga maar eens kijken op het internet zei hij.
Dat heb ik dus gedaan zeker na dat ik de achtergronden had gehoord van iemand die het zelf had mee gemaakt !
Ik ben zeer onder de indruk en kan alleen maar afsluiten met de woorden:
Een prachtig tijds document ! geschiedenis van 140 jaar jammer dat het heeft opgehouden te bestaan.
Meneer Jansse bedankt voor het fijne gesprek en de kijk in Uw leven,
het ga U goed.

Carine Alders  (2 juni 2008)
Wat een fantastische website! Voor mijn studie Muziekwetenschap ga ik een analyse maken van het repertoire van de Orkestvereniging Amersfoort. Ook onze programma's zijn nog allemaal bewaard gebleven en in het beheer van Archief Eemland. In 2010 bestaat het orkest 100 jaar en we denken er over een gedenkboek te maken. Maar zo'n website als deze is ook prachtig. Mogen we een keer contact met jullie opnemen?
E. van Straten  (30 april 2008)
Excuus, ik heb het emailadres gevonden!
E van Straten  (30 april 2008)
Voor een artikel over straatnamen in het Molenlaankwartier ben ik op zoek naar een foto van Jules Zagwijn. Op uw site vond ik twee foto's waarop hij staat afgebeeld. Helaas ontbreekt een e-mailadres, zodat ik niet weet hoe ik met de beheerder van de site en/of met de eigenaar van de foto's in contact kan komen. Is er iemand die mij kan helpen?
U kunt mij een mailtje sturen via www.molenaarswiek.nl In het menu op die site vindt u onder 'contact' een contactformulier.
Joke Peterse-Veltenaar  (16 april 2008)
Mijn complimenten voor deze prachtige site.Het heeft mij altijd verbaasd dat vele leden van Symphonia tot op zeer hoge leeftijd met hun instrument naar de repetities kwamen. Geweldig!Piet bedankt voor de tip.
Rob Wijnands  (10 april 2008)
Toevallig op deze site gekomen. In een nostalgische bui surf ik nog wel eens op het web. Prachtige site, overzichtelijk en is inderdaad een feest om doorheen te bladeren, goed initiatief!.
Er kwamen weer veel herinneringen bij me boven. Eind jaren zestig, begin zeventig zat ik als hoboist in het orkest. Namen van destijds en verhalen: klarinettist Martijn die zo goed speelde dat men zei 'daar kan menig vakman een puntje aan zuigen', de oude altviolist Lichtenauer (muziekhandel) die af en toe in slaap viel en dan zijn strijkstok uit z'n hand liet glijden, fluitist Baggerman met zijn riante snor (ik zat als hoboist naast hem). Concertmeester Blitz (vioolbouwer) met zijn prachtige witte haardos. De foto's gingen voor mij weer leven (beide ouders in de cellogroep, mw. van Tright, fluitist v.d. Velde (?) fagottisten Peter en Henk de Wit enz.) en ik ontdekte tussen de programma's ook dat mijn vader samen met zijn collega cellist van Vreeswijk ooit een Vivaldi dubbelconcert speelde, dat wist ik niet meer. Ik hoop dat er nog veel verhalen in dit gastenboek komen en jammer dat samenwerking met andere orkesten (KOV) op niets uitliepen.
w.van der ree-jansse.  (5 april 2008)
erg van genoten.
heeft veel goede herinneringen opgeroepen.
naar boven